Avoimia työpaikkoja Jyväskylässä

24.05.2017

Hello Kotka! Avaamme uuden liikkeen kauppakeskus Pasaatiin ja etsimme henkilöstöä liikkeen tarpeisiin. Haussa on 3-4 paikkaa. Nyt kynät sauhuamaan ja hakemusta sisään!  Rakkaudesta pieneen meisseliin!

Etsimme kahta työntekijää Jyväskylän alueelle

Etsimme kahta tuntityöntekijää Jyväskylän alueen liikkeisiin. Liikkeet sijaitsevat kauppakeskus Forumissa ja Seppälän Prisman yhteydessä. Jos olet asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen ihminen, joka tykkää myös meisselin heiluttelusta, suositamme erittäin kovasti hakemuksen lähettämistä. Emme vaadi aiempaa työkokemusta, mutta toivomme oma-aloitteesuutta ja myyntihenkisyyttä.

Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu- ja myyntitehtävät sekä yleisimpien mobiililaitteiden huolto ja korjaus alle tunnissa. Koulutamme sinusta meisselinheiluttamisen ammattiosaajan. Koulutuksen jälkeen peukalosi ei ole keskellä kämmentä, vaan heilutat pientä meisseliä kehäketun elkein!

Tulet tekemään töitä aamu- ja iltavuoroissa tuntityöntekijänä. Tarjoamme loistavat mahdollisuudet edetä urallasi sekä kannustavan myyntipalkkauksen.

Laita meille vapaamuotoinen hakemus otsikolla Työhakemus Jyväskylä osoitteeseen tommi.jarvinen@fonum.fi 31.5. mennessä.

Tommi Järvinen / 0201321461 jatketaan hakua ajoissa tarvittaessa

TIEDOT:

Työtehtävä: Asiakaspalvelija / myyjä / mobiililaitteiden korjaaja
Tarve: kaksi (2) työntekijää
Sijainti: Jyväskylä
Hakuaika: 31.5. asti
Haastattelupäivä: Haastatteluihin sopivien henkilöiden löydyttyä
Lisätiedot: Tommi Järvinen / 020 1321 461
Hakemukset: Osoitteeseen tommi.jarvinen@fonum.fi otsikolla Työhakemus Jyväskylä

Rakkaudesta pieneen meisseliin!