Fonum panssarilasi

Panssarilasin asennus useille puhelinmalleille

Panssarilasin asennus - iPhone, Samsung, OnePlus ja Huawei -puhelimille

Panssarilasin asennus useille puhelinmalleille käy Fonumissa helposti. Asennamme panssarilasit suosituimpiin puhelinvalmistajien puhelimiin:

  - Apple iPhone
  - Samsung
  - Huawei
  - OnePlus

Kun ostat suojalasin puhelimeen Fonumilta, niin sinun ei tarvitse tehdä panssarilasin asennusta itse. Teemme sen puolestasi ja mikä parasta, se sisältyy hintaan. Panssarilasin asennus tehdään odottaessasi, aina ilman ajanvarausta. Me Fonumilla uskomme laatuun, nopeuteen ja helppouteen. Meiltä löydät laajan valikoiman panssarilaseja useisiin eri puhelinmalliehin ja merkkeihin. Suojaa siis puhelimesi ennen kuin se on liian myöhäistä!


Panssarilasin hinta

Fonum Panssarilasi 29,99 €

Kustomoitu Nanosuoja alkaen 39,99 €

Kustomoitu Nanosuoja yli 10 000 älylaitteelle
Näytönsuojat saatavilla kaikista Fonum liikkeistä!
Katsothan ajantasaiset hinnat hinnastostamme.



Uutuus: itse asennettavat panssarilasit

Löydät meiltä nyt myös itse asennettavat panssarilasit suosituimpiin iPhone ja Samsung -puhelinmalleihin! Hinnat alkaen 14,99 €. Katso koko valikoima verkkokaupastamme >




Mikä on panssarilasi?

Panssarilasi on lasia. Se suojaa puhelinta tai iPadia naarmuilta ja kolhuilta ja antaa lisäsuojan puhelimen omalle näytölle jos puhelimesi tippuu maahan.

panssarilasi-puhelimeen


Miksi ostaisin panssarilasin?

Panssarilasi suojaa naarmuilta ja kolhuilta. Se ehkäisee myös tehokkaasti puhelimen tai iPadin näyttöä, mikäli puhelin tippuu maahan. Panssarilasi ei anna kuitenkaan 100% suojaa. Panssarilasi jakaa iskun voimaa laajemmalle alueelle, mutta jos puhelin tai iPadi tippuu maahan kulma edellä tai tarpeeksi korkealta, voi näyttö hajota panssarilasin alta.

Panssarilasi on erittäin tehokas suoja normaalia “arkinaarmuuntumista” vastaan. Panssarilasi on myös erittäin helppo vaihtaa uuteen jos se hajoaa tai naarmuuntuu liikaa. Se on halpa suoja, joka voi pelastaa puhelimesi tai tablettisi näytön.


Panssarilasi saatavilla mm. seuraaviin malleihin:

Apple
iPhone 5S, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone SE 2020, iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max

iPad 10.2 8th Gen, iPad 10.2 7th Gen

Samsung
Galaxy S10, Galaxy S10 Plus, Galaxy S10e, Galaxy S20, Galaxy S20 Plus, Galaxy S20 Ultra, Galaxy S21, Galaxy S21 Plus, Galaxy S21 FE, Galaxy S22, Galaxy S22 Plus, Galaxy S22 Ultra, Galaxy S23, Galaxy S23 Plus, Galaxy S23 Ultra

Galaxy A10, Galaxy A12, Galaxy A13, Galaxy A20e, Galaxy A21s, Galaxy A23 5G, Galaxy A34 5G, Galaxy A40, Galaxy A41, Galaxy A42 5G, Galaxy A50, Galaxy A51, Galaxy A52, Galaxy A53 5G, Galaxy A54 5G, Galaxy A70, Galaxy A71, Galaxy A72

OnePlus
OnePlus 6, OnePlus 6T, OnePlus 7, OnePlus 7T, OnePlus 8T, OnePlus 9, OnePlus 10T, OnePlus Nord, OnePlus Nord 2, OnePlus Nord N10, OnePlus Nord N100, OnePlus Nord CE 2 5G

Huawei
Huawei P Smart 2019, Huawei P20, Huawei P20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 Pro, Huawei Nova 5T


Seitsemän päivän laatutakuu

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta laatua ja palvelua, tästä syystä myönnämme kaikille panssarilaseille seitsemän päivän laatutakuun.

Panssarilasin laatutakuu kattaa:

  • Mikäli panssarilasiin tulee ilmakuplia seitsemän (7) päivän aikana tai ilmakuplat eivät häviä itsestään.
  • Mikäli Panssarilasi irtoaa tai asiakas ei ole tyytyväinen asennukseen (panssarilasi on vinossa).
  • Mikäli panssarilasin alle on jäänyt pölyä tai karva ja se havaitaan vasta myöhemmin.
  • Mikäli panssarilasissa on laatupoikkeama eli siihen tulee kuin itsestään halkeama tai se murenee ensimmäisen seitsemän (7) päivän aikana.

Miten panssarilasi tehdään?

Fonumin myymät panssarilasit on tehty laadukkaasta Japanilaisesta lasista. Kyse ei ole siis muovista, vaan aidosta lasista. Panssarilasia kutsutaan myös nimellä suojalasi, mutta panssarilasi on vakiintunut nimitys. Lasi on yhdeksän kertaa normaalia lasia kestävämpää ja tästä johtuen lasilla on 9H-luokitus.

Itse lasiaihion valmistusprosessi on hyvin perinteinen. Lasi saapuu tehtaalle levyinä, joista laserleikataan jokaiselle puhelin- tai iPad-mallille soveltuva lasi. Tämän jälkeen lasia karkaistaan eli kovetaan noin viiden tunnin ajan 500° celciuksen lämpötilassa, jonka jälkeen lasi jäähdytetään nopeasti. Lämmityksen ja jäähdytyksen ansiosta lasista tulee yhdeksän kertaa normaalia lasia kovempaa.

Tämän jälkeen lasiin asennetaan kolme erilaista pinnoitetta. Lasin alle asennetaan muovikalvo, joka mahdollistaa sen, että mikäli lasi hajoaa, palaset jäävät kiinni kalvoon. Näin olleen lasinsirut eivät leviä ympäriinsä. Muovikalvo on erittäin tiheää PET-muovia ja se ehkäisee myös terävien osumien etenemisen näytön pinnalle asti.

Muovikalvon päälle asennetaan silikonipinnoite, joka kiinnittää lasin puhelimen näyttöön. Silikoni imee ilman pois puhelimen oman näytön pinnalta ja kiinnittää panssarilasin tiukasti kiinni puhelimeen tai iPadiin. Silikonipinnoite ei jätä lasiin minkäänlaisia liimatahroja ja lasi on mahdollista irroittaa ja asentaa uudelleen näytön pintaan. Jos haluat asentaa lasin uudelleen, huomioithan että lasi hajoaa herkästi kun se irroitetaan näytön pinnasta. Nosta siis varovasti kulmasta.

Muovikalvo ja silikoni ovat panssarilasin alapuolella ja puhelimen näyttöä vasten. Lasin päällä on nanopinnoite, joka ehkäisee sormenjälkien ja rasvatahrojen syntymistä. Käyttäjä ei huomaa nanopinnoitetta ollenkaan.


Fonum panssarilasi

Kaikki Fonumin myymät panssarilasit tulevat yhdeltä tavarantoimittajalta. Tällä pystymme varmistamaan lasien laadun, sillä olemme tiiviissä yhteydessä alihankkijaamme, olemme vierailleet tehtaalla ja pystymme antamaan suoraa palautetta esimerkiksi lasien istuvuuden ja laadun suhteen. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta laatua. Fonum panssarilasin voit ostaa kaikista liikkeistämme.


Parhaat puhelinvinkit suoraan sähköpostiisi

Oletko kiinnostunut saamaan asiantuntevia käytännön vinkkejä puhelimesi kunnossapitoon ja hyödyntämään eksklusiivisia tarjouksia? Tilaamalla uutiskirjeen saat myös 10 € alennuksen verkkokauppaamme.
Tilaa, opi ja hyödy