iPhone 6

iPhone 6S -puhelimen näyttö rikki?

Me saimme käsiimme iPhone 6s puhelimen ja kappas vaan! Laitoimme sen tapamme mukaan palasiksi. Uusi huomattavia asioita iPhone 6s puhelimessa on:

Paineentunnistus

4k Videot

Nopeampi WI-FI

Ominaisuuksista kerromme lisää, kun olemme käyttäneet puhelinta pidempään. Se mitä se on syönyt purettaessa ja miten se eroaa edeltäjästään voit katsoa alla olevalta videolta.

iphone6s-fonum-nayton-vaihto

Oikeastaan suurimmat muutokset olivat siinä, että reunoja oli paranneltu vesitiivimmäksi, niin että näytön ja rungon väliin on asennettu suojakalvo, joka estää kosteuden menemästä niin helposti laitteen sisäpuolelle.

Suojakalvo samalla hankaloittaa tee-se-itse korjausten tekemistä, koska näyttöä vaihtaessa tulee ottaa huomioon se, että suojakalvo täytyy asettaa jotenkin takaisin. Itse teemme sen siihen sopivalla liimamassalla.

Tältä laite näyttää purettuna:

iphone-6s-huolto-fonum

Ja tässä oma videotunnelmointimme:

Tuo iPhone 6S tai iPhone 6S Plus huoltoon

Jos iPhone 6S- tai iPhone 6S Plus -puhelimesi on rikki, korjaamme sen alle tunnissa kaikissa liikkeissämme! Kaikkien liikkeiden sijainnit ja aukioloajat näet osoitteesta www.fonum.fi/yhteys. Ajantasaisen huoltohinnaston näet osoitteesta www.fonum.fi/hinnasto.

Tervetuloa! Uusi elämä puhelimelle!