-------------------HAKU ON PÄÄTTYNYT--------------

 

ETSIMME TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

Etsimme kasvavan liiketoimintamme tueksi Tuotantopäällikköä

Vastuullasi on Fonumin keskushuoltoyksikön operatiivinen toiminta. Fonumin keskushuoltoyksikkö vastaa laitekierrosta, takuuhuoltoyhteistyöstä ja Fonumin omasta keskushuollosta. Vastaat myös yhteistyöstä ja sen kehittämisestä sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiin.

Odotamme Sinulta useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on vahvaa näyttöä tuloshakuisesta työskentelystä, olet prosessien hallinnan ammattilainen ja sinulla on kokemusta esimiestyöstä.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä Suomen nopeimmin kasvavassa matkapuhelinpalvelussa, joka tarjoaa asiakkaalle kaikki palvelut huolloista liittymiin. Pääset kehittämään omaa työnkuvaasi ja vaikuttamaan prosessien kehittämiseen.

Työsuhde on vakituinen. Työ edellyttää matkustamista, mutta pääasiallinen toimipiste sijaitsee Helsingissä.

Vastuullasi ovat

Päivittäiseen esimiestyöhön liittyvät tehtävät

– Operatiivisen tuotannon suunnittelu ja toteuttaminen
– Tuotannon päivittäinen seuranta ja korjaavat toimenpiteet
– Vastuualueen kustannuksien hallinta
– Henkilöstön suunnittelu ja ohjaaminen
– Vastuualueesi kehitysasiat
– Vastuualueesi työturvallisuus-, laatu- ja omavalvontavastuu
– Yhteistyö ja sen kehittäminen sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiin

Hakemukset ja lisäkysymykset

Toimitusjohtaja Jussi Lehmuskallio vastaa lisäkysymyksiin sähköpostitse jussi.lehmuskallio [at] fonum.fi. Hakemukset samaan osoitteeseen otsikolla Tuotantopäällikkö Fonum .

Luotu Ke, 02.05.2018 - 12:09

Kolme tapaa korjaamiseen

Lähettipalvelu

Lähettipalvelussa teknikkomme tulee paikan päälle ja korjaa laitteesi huoltoautossamme. Korjaus kestää alle tunnin. Varaa aika pikapalvelun kalenterista, soita asiakaspalveluumme tai pyydä arvio. Lähettipalvelun kalenterista näet vapaat ajat heti.

Tule käymään

Laite rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Palvelemme sinua 29 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Lähetä postissa

Postissa lähetetyt puhelimet korjataan välittömästi niiden saavuttua ja lähetetään yleensä jo samana päivänä takaisin. Toimitus ja palautus sisältyy hintaan. Tilaa postipalvelu tästä. Korjaamme sen ja lähetämme takaisin. Helppoa!

Töihin Fonumille?

Tule osaksi työyhteisöä jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Linkin takaa löydät kaikki Fonumin avoimet työtehtävät. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Lue lisää

Fonum – iPhone, iPad ja Samsung huolto ja korjaus

Me Fonumissa olemme sitä mieltä, että iPhone ja iPad korjaus pitää olla yksinkertaista ja nopeaa. Huoltoautomme korjaa iPhonen, iPadin tai Samsungin paikan päällä. Meillä on maan kattavin huoltoverkko, 29 liikettä ympäri Suomea.

Emme ole valtuutettu huolto. iPhone, Samsung tai iPad korjauksissamme käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava iPhone-, iPad- ja Samsung huolto.

Fonum elinikäinen takuu

Meidän iPhone, iPad, Samsung Galaxy ja muiden merkkien näytön vaihto tehdään elinikäisellä takuulla. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. Korjaamme iPhonet, iPadit ja Samsung Galaxyt alle tunnissa.

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.