AVOIN TYÖPAIKKA VARASTOTYÖNTEKIJÄ, HELSINKI

—————————–HAKU ON PÄÄTTYNYT————————————————

varasto_rekry-kopio_netti.jpg

ETSIMME VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ HELSINKIIN!

Oletko järjestelmällinen ja tykkäät logistiikasta? Laatikoiden täyttäminen ja kuormien purku on sinulle kuin Tetristä pelaisit ja ymmärrät mitä rakkaudesta pieneen meisseliin tarkoittaa. Jos vastauksesi on kyllä, hae meille töihin!

Etsimme tuntityöntekijää päävarastollemme, Helsingin Pitäjänmäkeen. Työtehtäviisi kuuluvat sekä tulevien, että lähtevien toimitusten käsittely varastolla. Tämän lisäksi inventaarion laskeminen ja varaston siisteyden ja järjestyksen ylläpito. Joudut välillä kommunikoimaan englanniksi, joten puhut ja kirjoitat kieltä hyvin. Työtehtävä ei vaadi aikasempaa työkokemusta. Töitä riittää vähintään 30 työtuntia viikossa, eikä hommat lopu kesken!

Jos kiinnostuit, niin laita meille vapaamuotoinen hakemus otsikolla Työhakemus Pitäjänmäki Varasto osoitteeseen rekry [at] fonum.fi

Fonum on Suomen suurin matkapuhelimen ja tablettien pikahuolto. Fonumilla on tällä hetkellä 27 liikettä ympäri Suomen ja kasvamme koko ajan.

TIEDOT:

Työtehtävä: Varastotyöntekijä / tuntityöntekijä
Tarve: Yksi (1) työntekijä
Sijainti: Helsinki, Pitäjänmäki
Hakuaika: toistaiseksi, sopivan henkilön löydyttyä
Haastattelupäivä: Haastatteluihin sopivien henkilöiden löydyttyä
Lisätiedot: Alexander Lång / 020 1321 475 (klo. 9-17)
Hakemukset: Osoitteeseen rekry [at] fonum.fi. otsikolla Työhakemus Pitäjänmäki Varasto

 

Luotu Ke, 02.05.2018 - 11:36

Kolme tapaa korjaamiseen

Lähettipalvelu

Lähettipalvelussa teknikkomme tulee paikan päälle ja korjaa laitteesi huoltoautossamme. Korjaus kestää alle tunnin. Varaa aika pikapalvelun kalenterista, soita asiakaspalveluumme tai pyydä arvio. Lähettipalvelun kalenterista näet vapaat ajat heti.

Tule käymään

Laite rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Palvelemme sinua 29 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Lähetä postissa

Postissa lähetetyt puhelimet korjataan välittömästi niiden saavuttua ja lähetetään yleensä jo samana päivänä takaisin. Toimitus ja palautus sisältyy hintaan. Tilaa postipalvelu tästä. Korjaamme sen ja lähetämme takaisin. Helppoa!

Töihin Fonumille?

Tule osaksi työyhteisöä jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Linkin takaa löydät kaikki Fonumin avoimet työtehtävät. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Lue lisää

Fonum – iPhone, iPad ja Samsung huolto ja korjaus

Me Fonumissa olemme sitä mieltä, että iPhone ja iPad korjaus pitää olla yksinkertaista ja nopeaa. Huoltoautomme korjaa iPhonen, iPadin tai Samsungin paikan päällä. Meillä on maan kattavin huoltoverkko, 29 liikettä ympäri Suomea.

Emme ole valtuutettu huolto. iPhone, Samsung tai iPad korjauksissamme käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava iPhone-, iPad- ja Samsung huolto.

Fonum elinikäinen takuu

Meidän iPhone, iPad, Samsung Galaxy ja muiden merkkien näytön vaihto tehdään elinikäisellä takuulla. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. Korjaamme iPhonet, iPadit ja Samsung Galaxyt alle tunnissa.

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.