AVOIN TYÖPAIKKA POHJOIS-SUOMEN ALUEELLA

rekry-1.jpg

ETSIMME YHTÄ TUNTITYÖNTEKIJÄÄ POHJOIS-SUOMEN ALUEELLE

Pääasiallisena työpaikkanasi on Rovaniemi, mutta sinulla on tarvittaessa mahdollisuus myös työskennellä muissa Pohjois-Suomen toimipisteissämme Oulussa ja Torniossa.

Työtehtäviisi kuuluu yleisimpien mobiililaitteiden huolto ja korjaus alle tunnissa sekä asiakaspalvelu ja myyntitehtävät. Koulutamme sinusta meisselinheiluttamisen ammattiosaajan.

Tulet tekemään töitä aamu- ja iltavuoroissa tuntityöntekijänä. Tarjoamme myös loistavat mahdollisuudet edetä urallasi.
Laita meille vapaamuotoinen hakemus 14.1 mennessä otsikolla Työhakemus Rovaniemi osoitteeseen henri.rautio [at] fonum.fi

Fonum on Suomen nopeimmin kasvava mobiililaitteiden pikahuolto, joka toimii mm. Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Hyvinkäällä, Raisiossa, Turussa, Tampereella, Lempäälässä, Kouvolassa, Joensuussa, Torniossa, Rovaniemellä ja Oulussa.

TIEDOT:

Työtehtävä: Mobiililaitteiden korjaaja / asiakaspalvelija / myyjä
Tarve: yksi (1) työntekijä
Sijainti: Rovaniemi (pääasiallinen toimipiste) sekä tarvittaessa Tornio ja Oulu
Hakuaika: Päättyy 14.1.2017
Haastattelupäivä: Haastatteluihin sopivien henkilöiden löydyttyä
Lisätiedot: Henri Rautio / 020 13 21 451
Hakemukset: henri.rautio [at] fonum.fi ( )otsikolla Työhakemus Rovaniemi

Luotu To, 03.05.2018 - 14:23

Kolme tapaa korjaamiseen

Lähettipalvelu

Lähettipalvelussa teknikkomme tulee paikan päälle ja korjaa laitteesi huoltoautossamme. Korjaus kestää alle tunnin. Varaa aika pikapalvelun kalenterista, soita asiakaspalveluumme tai pyydä arvio. Lähettipalvelun kalenterista näet vapaat ajat heti.

Tule käymään

Laite rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Palvelemme sinua 29 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Lähetä postissa

Postissa lähetetyt puhelimet korjataan välittömästi niiden saavuttua ja lähetetään yleensä jo samana päivänä takaisin. Toimitus ja palautus sisältyy hintaan. Tilaa postipalvelu tästä. Korjaamme sen ja lähetämme takaisin. Helppoa!

Töihin Fonumille?

Tule osaksi työyhteisöä jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Linkin takaa löydät kaikki Fonumin avoimet työtehtävät. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Lue lisää

Fonum – iPhone, iPad ja Samsung huolto ja korjaus

Me Fonumissa olemme sitä mieltä, että iPhone ja iPad korjaus pitää olla yksinkertaista ja nopeaa. Huoltoautomme korjaa iPhonen, iPadin tai Samsungin paikan päällä. Meillä on maan kattavin huoltoverkko, 29 liikettä ympäri Suomea.

Emme ole valtuutettu huolto. iPhone, Samsung tai iPad korjauksissamme käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava iPhone-, iPad- ja Samsung huolto.

Fonum elinikäinen takuu

Meidän iPhone, iPad, Samsung Galaxy ja muiden merkkien näytön vaihto tehdään elinikäisellä takuulla. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. Korjaamme iPhonet, iPadit ja Samsung Galaxyt alle tunnissa.

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.