Akku tyhjenee liian nopeasti tai ei toimi

01.02.2016

Akku ei toimi?

Ei hätää. Akun vaihto on edullinen ja nopea toimenpide, jonka ansiosta elämäsi helpottuu huomattavasti.

Yleisimmät akkuongelmat:

  • Akun varaus purkautuu liian nopeasti
  • Puhelimesi sammuu yllättäen, vaikka varausta on jäljellä
  • Akku ei lataa, vaikka latausjohto on kiinni
  • Latausjohto on rikki

Kuinka toimia?

Jos puhelimesi on uusi ja akku tuntuu tyhjentyvät liian nopeasti, ovat syynä luultavasti puhelimesi virtasyöpöt sovellukset. GPS, Wifi ja Bluetooth ovat ominaisuuksia, jotka kuluttavat puhelimesi akkua taustalla. Mikäli olet alueella, jossa kuuluvuus on heikko on hyvin mahdollista, että puhelimesi etsii verkkoa aktiivisesti ja kuluttaa akkua huomattavasti. Tällöin kannattaa laittaa 3G- tai LTE-verkko pois puhelimen asetuksista.

Jos akkusi ei lataudu ollenkaan, kannattaa kokeilla latausta toisella virtalähteellä. Jos omistat puhelimen ja tabletin, kannattaa huomioda tabletin tarvitsevan kahden ampeerin laturia, kun taas puhelin selviää yhden ampeerin laturilla. Tabletti latautuu hitaammin yhden ampeerin laturilla. Jos et omista toista virtalähdettä, voimme testata akkusi toimivuuden liikkeissämme.

Akun vaihtaminen on nopea toimenpide. Vaihdamme akut alle tunnissa.

Vaihdamme akkusi mielellämme liikkeessämme, mutta voit tehdä sen myös itse ostamalla akun ja korjausvälineet verkkokaupastamme. Jos tee se itse meininki ei kiinnosta, tarjoamme esimerkiksi iPhone 5S puhelimen akunvaihdon hintaan 39€. Muiden mallien hinnat löydät hinnastostamme. Tuo puhelimesi asiantuntevan henkilöstömme pienten meisselien hellään käsittelyyn ja vaihdamme akkusi uuteen alle tunnissa.

Lähimmän toimipisteemme löydät yhteystiedot sivuilla. Tarjoamme käyttöösi myös lähetti– ja postituspalvelun mikäli ne vastaavat tarpeitasi paremmin. Voit olla meihin yhteydessä myös puhelimitse numerossa 020 1321 400. Ota yhteyttä ja laitetaan puhelimesi kuntoon!